Burn-out

 

Nicole, 32 jaar: In de herstelfase van mijn burn-out vertelde de reguliere psycholoog tegen me dat ik beter was. Echter voelde dit voor mij totaal anders. Er waren nog te veel triggers en thema’s die mij van mijn stuk af brachten. Deze triggers en thema’s moesten mijn inziens uitgediept worden. Ik wilde weer zingeving krijgen en weer terug bij mezelf komen, want ergens door de jaren heen was ik mezelf behoorlijk kwijt geraakt. Zo ben ik dan ook bij Red Robin Therapie uitgekomen. 

 

 

Tijdens de sessies hebben Greetje en ik niet alleen gesprekken gevoerd, maar heb ik ook een assessment gedaan, tekeningen gemaakt en heeft Greetje Hypnose-oefeningen ingezet. Hierdoor kwam ik erachter dat de thema’s waarmee ik al bekend was bij mezelf, nog veel verder en dieper bleken te gaan. Ik voelde me nooit goed genoeg, al vanaf vroeg in mijn kinderjaren en daarin was er altijd het gemis van een emotionele band met mijn ouders. Het gevoel niet goed genoeg te zijn of onbelangrijk te zijn en het gedrag wat ik me daardoor aangeleerd heb, hielden me vast op een eenzame plek. Dankzij de therapie ben ik me bewust geworden waar het gevoel vandaan komt en heb ik het een plek kunnen geven.

 

Ik merk dat ik weer in staat ben om te bloeien en dat het gevoel wat eerst zo sterk was, nog maar een heel klein puntje is geworden. Ik ben weer krachtiger en sta weer meer in contact met mezelf. Zonder de therapie was ik nooit zover gekomen. Het heeft mij erg geholpen en ben dan ook zeer tevreden over zowel de therapie als Greetje zelf.

 

* De naam is niet echt.

red-robin-therapie-burn-out