Greetje Bron-Knecht

Ik ben Greetje Bron-Knecht en als gediplomeerd analytisch therapeut begeleid ik mensen die zijn vastgelopen in het (bedrijfs)leven en meer zingeving in hun leven willen ervaren. Tevens ben ik geaccrediteerd RAPP®- en CADT®-consultant en ben ik lid van de commissie bij- en nascholing voor de beroepsvereniging van Analytische Therapeuten, de JVATN. Lees ook mijn blogs over dieptepsychologie op de website van Expand:

https://www.expand.nl/nl/2331/hr-blog/greetje-bron-knecht

 

Mijn werkervaring, van meer dan 20 jaar, heb ik opgedaan bij verschillende multinationale bedrijven in de high-tech industrie en een start-up die in 1999 een beursgang heeft gemaakt. Dit is een uitdagende omgeving met een hoge werkdruk.

 

Als HR manager heb ik me regelmatig afgevraagd wat wij als organisatie en als medewerker konden doen om het op het werk minder stressvol te maken en een fijnere werkomgeving te creëren. 


De opleiding tot JI dieptepsycholoog hebben me de inzichten gegeven om een antwoord te vinden op deze vraag. In mijn praktijk voor dieptepsychologie kan ik je helpen met de volgende vragen:

  • Hoe vind ik weer zingeving in mijn werk en in mijn leven?
  • Hoe kan ik leren omgaan met de hoge werkdruk?
  • Hoe vind ik een beter evenwicht in mijzelf?

Een groot deel van mijn werkzame leven heb ik doorgebracht in het buitenland, waaronder Duitsland, Israël en de Verenigde Staten. Het heeft me begrip, liefde en respect gegeven voor andere gewoonten en culturen. Mijn praktijk staat derhalve ook open voor mensen die liever Engels spreken.