Greetje Bron-Knecht

Als gediplomeerd Analytisch Therapeut begeleid ik mensen die zijn vastgelopen in het (bedrijfs)leven en meer zingeving in hun leven willen ervaren.

Als dieptepsycholoog ben ik verbonden aan Bluetivity

voor (individuele) coaching en team ontwikkeling in de high tech industrie.

 

Tevens ben ik geaccrediteerd R.A.P.P.® (= Rump Archetypal Personality Profile) - en C.A.D.T.® (= Competence Analysis and Development Tool*) - consultant. Lees ook mijn blogs over dieptepsychologie op de website van Expand:

https://www.expand.nl/nl/2331/hr-blog/greetje-bron-knecht

 

Ik heb vele jaren als Human Resources Manager gewerkt en mensen begeleid en gecoacht. Echter, voor mij werd het steeds duidelijker dat ik mensen wil begeleiden om blijvend een transformatie door te maken. Goedbedoelde adviezen en allerlei

lapmiddelen helpen niet. Werkelijke heling ligt op een plek waar je niet zo maar bij kan: in het onbewuste. Ik kan je helpen om deze onbekende bron van kracht

en wijsheid in jezelf aan te boren. 


De opleiding tot JI dieptepsycholoog hebben me de inzichten en de tools gegeven om deze onbewuste bron bij jou naar de oppervlakte te halen. In mijn praktijk voor dieptepsychologie kan ik je bijvoorbeeld helpen met de volgende vragen:

  • Hoe verwerk ik mijn burn-out en zorg ik dat dit niet nog eens gebeurd?
  • Hoe kan ik leven met trauma('s) uit het verleden?
  • Hoe kom ik van mijn stemmingswisselingen af?
  • Hoe krijg ik controle over angst- en paniekgevoelens?

Een groot deel van mijn werkzame leven heb ik doorgebracht in het buitenland, waaronder Duitsland, Israël en de Verenigde Staten. Het heeft me begrip, liefde en respect gegeven voor andere gewoonten en culturen. Mijn praktijk staat derhalve ook open voor mensen die liever Engels spreken.

 

*Het C.A.D.T.®-assessment is ontwikkeld aan het Jungiaans Instituut te Nijmegen en gebaseerd op meer dan
veertig jaar empirisch onderzoek met een groep van 3500 personen en meer dan veertigduizend sessies.