Workshops

Bij voldoende belangstelling verzorg ik workshops op locatie of in de praktijk van Red Robin Therapie - Praktijk voor dieptepsychologie. De workshops geef ik samen met een of meer collega dieptepsychologen.

red-robin-therapie-workshops

Persoonlijke ontwikkeling

Reis naar je Innerlijke kracht - Journey to your Self

In deze meerdaagse workshop gaan we op zoek naar jouw innerlijke kracht. Hierbij maken we gebruik van een beproefd diagnostisch instrument, C.A.D.T.®. Dankzij dit unieke instrument krijg je niet alleen zicht op in jouw leven terugkerende cognitieve gedragspatronen, maar ook op de krachtpatronen uit jouw belevingswereld. Hierdoor zul je het vertrouwen in jezelf vergroten, beter weten wat jij echt belangrijk vindt en gericht de volgende stappen kunnen zetten die werkelijk bij jou passen. Wij werken hier in kleine groepen van max. 8 personen, zodat er ruimschoots aandacht is voor jou als individu en je tevens kunt leren van de andere deelnemers.

 

Investering: Euro 550 p.p. incl. BTW,  C.A.D.T.® rapport, locatie en vertering.

 

* Deze workshop wordt verzorgd i.s.m. dieptepsycholoog Maron Galama, van Mimosa - voor Ontplooiing vanuit Eigen Kracht, op locatie of in één van onze praktijkruimtes in Nuenen of Schijndel.

 


Ontdek jouw Levenspad in Sprookjes en Verhalen

Ontdek wat ’t leven voor jou (nog meer) in petto heeft
Kom meer te weten over jouw innerlijke wezen.

Maak kennis met jouw kracht en… Ontdek jouw diepste verlangens.

 

o.l.v. Greetje Bron-Knecht en Maron Galama (beiden JI Dieptepsycholoog)

Gun je deze investering in jezelf à 35,- voor een
compleet verzorgde middag boordevol inspiratie!

Wil je ook weten wat jou zo bijzonder maakt?
 

Een workshop waarin jouw beleving van sprookjes en verhalen centraal staat. Aan de hand hiervan kun je gaan ontdekken wat de diepere betekenis is voor jou persoonlijk. Greetje en Maron nemen je hierbij mee op een bijzondere reis. Tijdens deze workshop van een halve dag ontbreekt uiteraard de koffie en thee met iets lekkers niet!

 

Meld je nu aan! Stuur een e-mail naar m.galama@onsnet.nu of bel 06-40431900 voor meer informatie

 


Leiderschap

Inspiratiesessie Visie & strategiebepaling:           Getting the Why clear

Deze meerdaagse workshop is bedoeld voor Management Teams of ZZP ‘ ers die willen werken aan de bezieling van hun bedrijf.

 

Wat is het doel van uw onderneming? Wat heeft uw bedrijf de wereld te bieden? Wat is uw missie/visie? Waar liggen de (onbewuste en nog te ontwikkelen) competenties van de medewerkers? Zit iedereen op de juiste plek?

 

Middels een keuze uit de Socratische methode, de C.A.D.T.®, creatieve oefeningen en bliksemsessies brengen wij u waar u werkelijk wilt zijn met uw bedrijf.

  

Investering: Euro 2000 per dag excl. BTW, locatie en vertering (max. 6 deelnemers).

* Deze workshop wordt verzorgd i.s.m. dieptepsycholoog Maron Galama, van Mimosa - voor Ontplooiing vanuit Eigen Kracht, op locatie of in één van onze praktijkruimtes in Nuenen of Schijndel.